#SUCCESS. Žij si svůj sen.

16:45

SUCCESS - úspěch,sláva...
To každý si myslím,že ví. Jen otázka je,jak ho teda dosáhnout,je mnoho řešení.Originalita.Komerčnost...
Mnoho lidí se snaží být úspěšný jak v normálním životě,nebo na internetu.Ani nevíte jak jsem po tom taky toužila.Jenže co bych dělala pak? Dejme tomu,že by se mi podařilo prozářit v normálním životě.CELEBRITA. Vážně bych chtěla mít za sebou pořád novináře,fanoušky...? Tohle jsem si neuvědomovala.Přiznám se,když jsem si tenhle blog zakládala,mým snem bylo,být nějaká supr čupr hvězda,blogerka roku,blogerka života,nejblogovanější blogerka všech blogerů.Jak směšně,že ano.
Taky jste chtěli/chcete být slavní? Zamyslete se nad tím,chcete to proto,že to mají jiní nebo,jen chcete být středem pozornosti nebo taky pro peníze? ( teď vůbec nevím jestli jste to pochopili) Vezmu to ale popořadě.
Líbí se vám život celebrit? Jestli ano,jste si jistí,že znáte všechny ty "skvělé" výhody být slavný? Já jsem si jistá,že ne.Já je taky neznám.Nikdo "neslavný" je nezná.
Jestli chcete být středem pozornosti,tak proč právě takto? Já jsem středem pozornosti i bez slávy a to teď nemyslím moc v růžovém.
Pro peníze? Jo tohle by mělo nějaký význam.Tak jo.Každý ví,že celebrity nebo prostě slavní mají hodně peněz.To je pochopitelné,jenže to co si pro ty peníze prožívají,už je méně pochopitelné. Abyste to nějak lépe pochopili i když při mém vyjadřování mě skoro nikdo nechápe dám vám tady příklad,ale prvně tady tak někam veřejně řeknu jedno "tajemství" které tajemstvím říkat ani se moc nedá.
MILEY CYRUS - tohle jméno každý zná jestli,ne obávám se,že žije v jeskyni.Z tímhle jménem,se táhne mnoho hejtrů nebo ba naopak pravých a vděčných fanoušku.Já se nezařazuji bych řekla že nikam.Nebudu tady říkat jak jsem strašná SMILER apod. ale chtěla bych tady říct svůj názor.
Jak všichni jste četli,nebo slyšeli skoro každý říká,že "měl jsem radši starou Miley ta nová je odporná..." lidi,jako vážně?
(OKAMŽIK PRAVDY) Já mám Miley strašně moc ráda.Sleduji ji už od "slavného" seriálu "Hannah Montana" kde se Miley převlíkala za Hannu...to si myslím,že víte.Jestli Miley sledujete nebo prostě jen jste našli nějakou fotku,kde Miley buď kouří trávu,nebo twerku nebo cokoliv.Uvidíte hned dalších 10000 komentářů typu : Dě*ka,kráva,nesnáším novou Miley atd...
Lidé se mění,Miley už není ta sladká holčička s Disney a nebude pořád vaše Hannah Montana,která žije podle nějakých pravidel.Nebude.Nikdy.Dospěla.
Jestli tedy patříte k těm,kteří ji nadávají nebo prostě jen mají špatné myšlenky na její osobu,řekněte mi: Jak se budeš teda chovat v jejím věku (21) ty?
Budeš hodná holčička/chlapeček který žije podle zákonu,pravidel.Budeš ve svým věku panna,budeš čistá jak už od alkoholu nebo cigaret? Vím,že ne,Věř mi.
Nechci tady znít jako nějaký vědec.To nejsem.Jsem jen normálně uvažující člověk,který Miley chápe.Teda chápe jako chápe.Ne jako chápe,ale tak chápete ne? Nechápu ji teda chápu ale jinak než třeba její blízcí.Nevím jak vám tady napsat jak ji tedy chápu.Asi proto ji mám tak ráda.Jo.Proto.
Abych teda popošla dál.
Neříkám,že není dobré mít trošku "známější" blog,je milé číst pozitivní komentáře,které vás nutí jít dál.Nepřestávat.Nevzdávat se.
Jenže najednou váš blog nějak překonává rekordy,rekordy jak pozitivních komentářů tak hodně ale hodně negativních. Když nejste nějak moc silná osoba,zničí vás to.Číst,že jste kráva která si to nezaslouží nebo podobné komentáře vás můžu dostat hodně na dno.
Jenže jestli vydržíte,to všechno,budete nakonec na sebe pyšní.Věřte si.
Jsem si nějak uvědomila,že jsem to nějak jinak zavedla.
Teď jsem tady,mám 8 pravidelných čtenářů a za ně jsem i tak nesmírně vděčná,já totiž věřím.Věřím  v sebe.Že se zdokonalím,že ty články budou kvalitnější no a nakonec na sebe budu pyšná.A jestli tedy máte sny,cíle nevzdávejte se jich.Jestli chcete být zpěvačka/zpěvák:,zpívejte,trénujte,nahrávejte.Já možná půjdu na váš koncert.Jestli chcete být herečka/herec nebo prostě kdokoliv tvrdě pracujte,věřte si a dokážete to.
Jednou ti co vás pomlouvali vás budou milovat, ti kteří vás podporovali budou pyšní,že byli z vámi už od začátku. Celkově nevzdávejte se svých snů.NIKDY. I když to bude opravdu těžké,tak si dejte třeba jen pauzu.Ale nevzdávej se.

Jsem ráda,že jste tomu článku dali šanci,jak říkám nejsem tak nějak dokonalá "blogerka" ale snažím se.Věřte mi,že se snažím,protože snažím.






You Might Also Like

16 Comments

  1. Hezky napsáno, souhlasím s tebou. Já mám pár členů (doslova), několik málo komentářů, ale šťastná jsem za každý další, motivuje mě to jít dál a zlepšovat se v psaní. :) Moc hezký blog, určitě zase zavítám. Měj se fajn! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé Děkuji ♥ To souhlasím,kduž jsem viděla tvůj komentář měla jsem nesmírně radost!! ♥ Ty taky ! :)

      Vymazat
  2. Moc dobrý názor :)) A máš pravdu :) .. Mám len jednu poznámku → Ľudia sa nemenia len odhaľujú viac svoje pravé ja :)

    OdpovědětVymazat
  3. Veľmi pekný článok :3
    http://harrywilsonworld.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Myšlenka článku je jednoznačně dobrá, ale nemůžu si pomoct, mohla by ses víc soustředit na to, jak píšeš. Absolutně nepíšeš mezery mezi čárkami a tečkami na koncích vět, což na vzhled textu nevrhá nejlepší světlo - a to je fakt škoda, protože je ten článek vážně dobrý. Krom toho se píší tři tečky, ne víc, ne méně.
    Ale k Miley. Nemůžu vědět jaký je život slavných, protože jsem jen obyčejná, divná a nenáviděná holka, ale to, že jí je tolik kolik jí je přeci nutně neznamená, že musí za každou cenu žít zrovna takový život. Nevidím jí do hlavy, ale přijde mi to přehnané. Pořád ten samý styl, ty samé fotky - a tak se tak trošku nikdo nemůže divit, že jí někteří lidé nadávají do děvky. Já osobně to neschvaluju - aby jí takhle nadávali, je to její věc a nikdo nemá právo jí za to nadávat - ale upřímně, podle mě to přehání. Nejvíc při vystoupeních a ve klipech. Je to její styl, OK, ale podle mě je to už vážně přehnané... ale v žádném případě ji nehodlám označovat jako děvku nebo tak něco. Ano, změnila se - rozhodně oproti věku kdy byla v roli Hanny Montany - ale to se dalo očekávat, že se změní. Že ale otočí o 360 stupňů k něčemu takovému, to by mě osobně nenapadlo... ale co už.

    A co s týče blogu s úspěchu? Souhlasím s tebou. Měla jsem období, kdy jsem měla úžasnou návštěvnost, spoustu komentářů a skvělou pozitivní odezvu, zatím co teď mám návštěvnost o polovinu nižší a hrozně mě to mrzí. Jsem ten typ člověka, co na blogu skutečně dře každý den a snaží se - a byla chvíle, kdy jsem si přála být slavná blogerka. Vyplnilo se mi to? Ne. Přeju si to? Vlastně ano. Vzhledem k tomu, jakým způsobem proplouvám životem a čím si procházím (tuna psychických potíží, pozastavené studium na střední škole, sebepoškozování, myšlenky na sebevraždu, pobyt na psychiatrii, nenávist ze strany lidí ve vesnici kde bydlím, nenávist ze strany rodiny...) si myslím, že by bylo úžasný dokázat, že i přes tohle člověk může dosáhnout splnění svého snu - a tím pádem vlastně i štěstí a úspěchu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za upozornění,budu si na to dávat pozor! To chápu ... :) Každopádně přeji mnoho úspěchů ! :)

      Vymazat
  5. Vážně pěkně napsané :) naprosto s tebou souhlasím :)
    nico-chan.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  6. dobrý článok a jeden s mála ktoré som dočítala do konca :) po pravde mám 21 a nepijem a nefajčím, nepotrebujem to, venujem sa radšej rodine, priateľovi, blogu a veciam ktoré ma bavia a napĺňajú :) pridala som sa k pravidelním budem rada ak oplatíš :)
    http://mojperfektnysvet.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Páni,tak to děkuji moc :) jsem ráda,že to někdo ocení :) Určitě se podívám !! :) ☻♥

      Vymazat
  7. Moc se ti tento článek povedl :))
    http://blogmybeautifullife.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Súhlasím s tebou, Miley mám veĺmi rada a som silná Smiler :)) nevadí mi že sa správa, tak asko sa správa, naučila ma srať na Haters.. a užívať si život! Dlhý článok ale dočitala som ho až do dokonca! :) Dáme vzájomne? :P www.smiler-mishel-beauty-diary.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

♥ Děkuji všem za krásné a hlavně motivující komentáře ! Jestli máte víc otázek tak prosím pište na email : danielabujokova@seznam.cz ♥
♥ Každý komentář mě motivuje psát dál ♥
♥ Budu se snažit navštívit Váš blog ♥


♥ Dziękuje za piękne i motywujące komentarze! :) Jeżeli macie więcej pytań to proszę pisać na emaila : danielabujokova@seznam.cz ♥
♥ Każdy komentarz motywuje mnie do pracy♥
♥ Postaram się odwiedzić twojego bloga ♥