SERIES I CURRENTLY WATCH

14:01

Moje nejoblíbenější aktivitou je pravděpodobně sledování seriálu. Jíž dávněji jsem tenhle článek dělala a mělo to docela úspěch takže jsem rozhodla napsat další část. Vím jaké to je když skončíte koukat váš oblíbený seriál a pak jste smutní a hledáte nějaký nový takže právě proto doufám, že vám tenhle článek pomůže.



1. SUPERNATURAL

Úžasní herci. Vtipní herci. Sexy herci. Skvělý příběh. 
Takhle bych asi popsala tenhle seriál. Řekla bych, že i můj nejoblíbenější a to já si hrozně vybírám. 
Hlavními postavami seriálu jsou dva bratři - Sam a Dean Winchesterovi, kteří putují napříč Amerikou a setkávají se s tvory, o kterých si mnozí myslí, že existují jen v legendách.
Scény jsou strašidelné, vtipné a napínavé. Jestli máme štěstí tak je to všechno v jednom.
Seriál má 11 řad a 12 řada již byla potvrzena. Na to kolik toho je natočeno tak mě ani jeden díl nezklamal a věřím, že nezklame i vás.
WINCHESTER. SAVING PEOPLE. HAUNTING THINGS. THE FAMILY BUSINESS.




Dean i Sam od dzieciństwa przygotowywani byli do misji, która stanowi sens ich życia. Jednak to już przeszłość. Teraz Sam chce studiować prawo, żyć spokojnie i normalnie. I tak się dzieje do chwili, kiedy jego starszy brat, Dean (Jensen Ackles), zjawia się z niepokojącymi wiadomościami: ich ojciec, człowiek, który od 22 lat walczył ze złem, zniknął. Aby go odszukać i pomóc ludzkości pokonać złe siły, bracia muszą ścigać to, na co on polował... a Sam będzie zmuszony powrócić do życia, które, miał nadzieję, na zawsze zostawić za sobą.



2.BABY DADDY

Na tenhle seriál jsem narazila nedávno a už končím 4 sérii. Jestli se chcete zasmát určitě doporučuji. Je to taková oddychovka, která vám zlepší náladu.
Seriál sleduje Bena, který se ze dne na den stane otec, když před vchodem objeví malé dítě, které mu zanechala jeho přítelkyně. S pomocí svého bratra Dannyho, matky Bonnie a dvou nejlepších kamarádů Riley a Tuckera se rozhodne malou holčičku vychovávat.




To historia młodego chłopaka (Jean-Luc Bilodeau), który niespodziewanie zostaje ojcem małej dziewczynki. Jego była dziewczyna podrzuca mu dziecko pod drzwi domu i znika. Postanawia on je wychować z pomocą swojej mamy, brata, najlepszego kumpla i koleżanki, która się w nim podkochuje.



3. NEW GIRL

Jessica Day je nekonvenční, roztomilá a důvěřivá dívka, která se po špatném rozchodu nastěhuje ke třem svobodným klukům. Každý by si myslel, že její život ztroskotá, ale místo toho se se spolubydlící spřátelí na smrt..
Takový seriál vám prostě vždy zvedne náladu.





Poznajmy Jessicę Day , dwudziestokilkuletnią atrakcyjną kobietę, która stara się pozbierać po zerwaniu z chłopakiem. W końcu udaje jej się znaleźć dla siebie nowe lokum, które zamieszkuje trzech przystojnych i wolnych facetów: barman Nick, profesjonalny i współczesny Casanova - Schmidt oraz były sportowiec, obecnie trener 'Coach'. Dopełnieniem paczki jest najlepsza przyjaciółka Jess - Cece. Wspólnie starają się pomóc Jessice w odnalezieniu prawdziwej miłości i sensu życia.


4. THE ORIGINALS

Spin-off k upířímu seriálu The Vampire Diaries, který pojednává o rodině Původních upírů. Klaus se vrací do New Orleans, aby získal zpět to, co je jeho a začal nový život. 
Musím říct, že tohle je podle mě jediný seriál, kterému se tak zvedla kvalita. Každý díl byl lepší a lepší a nemohla jsem se od toho odtrhnout. Jestli tedy máte rádi takový styl seriálů určitě doporučuji. Musím říct, že se mi líbí víc než The Vampire Diares je to totiž trošku jiné a hlavně napínavé.





Opowieść o najstarszej rodzinie wampirów na świecie, która zobowiązała się przed wiekami pozostać na zawsze razem. Klaus, pół wampir, pół wilkołak, powraca do Nowego Orleanu – miasta, które wraz z najbliższymi wybudował kilkaset lat temu. Spotyka się z Marcelem posiadającym całkowitą kontrolę nad mieszkańcami. Dowiaduję się także, że Hayley przebywa we francuskiej dzielnicy, poszukując wskazówek dotyczących historii jej rodziny.

5. SCREAM

Děj seriálu se točí kolem mladé středoškolačky Emmy . Jednoho večera je zabita její spolužačka, populární a zazobaná Nina , z jejíž vraždy je podezřelý její zmizelý přítel Tyler . Emmě začne brzy poté volat neznámý muž, který začíná vraždit její milované. Ve snaze zabránit dalšímu krveprolití se spojí s chytrým počítačovým technikem a milovníkem hororů Noahem  a sarkastickou bisexuální filmařkou Audrey , aby Lakewoodského masového vraha odhalila. Do toho všeho jsou však odhalena temná tajemství její rodiny a nejbližích přátel.
Skvělý nápad a je to taková jednoduchá letní jednohubka.




W serialu „Scream” wszyscy mają tajemnice i wszyscy kłamią. Akcja rozpoczyna się od filmiku na YouTube, który staje się wiralem, a później jest powodem problemów nastolatków z Lakewood i służy za katalizator dla mordercy otwierającego dawne rany miasteczka. 
Bardzo fajny serial na lato.



Znáte tyhle seriály? Jaké jsou vaše oblíbené? Love -D
Czy znacie te seriale? Jakie są wasze ulubione? Love -D


You Might Also Like

7 Comments

  1. Supernatural je prostě nej! Škoda jen, že 11. řada už skončila (a jako obvykle tak blbě otevřeně :D) a musí se čekat až do podzimu (ale vypadá to na zajímavou 12.! :))
    Catamount

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já teprve jsem v 8 sérii takže jsem ukázku na 12 neviděla, ale určitě to bude skvělý :)
      Děkuju za komentář ♥

      Vymazat
  2. Bardzo podoba mi sie serial The originals! <3 xxx

    http://veronicas-veronicass.blogspot.no/

    OdpovědětVymazat
  3. Kocham seriale! Z tych co wymieniłaś,oglądam Supernatural i The Originals ;)

    nataliavblog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Nie miałam jeszcze okazji oglądać tych seriali, ale w wakacje postaram się je obejrzeć gdyż zapowiadają się ciekawie ^^ Pozdrawiam! wy-stardoll.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Jedyny serial jaki obejrzałam to Scream Queens. Zaczęłam jednak ponownie PLL, ale nie wiem czy dotrwam do końca bo jakoś nie specjalnie mam czas na oglądanie :)

    W wolnej chwili zapraszam do siebie
    http://the-fight-for-a-dream.blogspot.com/
    Blog się spodoba? Zaobserwuj!

    OdpovědětVymazat

♥ Děkuji všem za krásné a hlavně motivující komentáře ! Jestli máte víc otázek tak prosím pište na email : danielabujokova@seznam.cz ♥
♥ Každý komentář mě motivuje psát dál ♥
♥ Budu se snažit navštívit Váš blog ♥


♥ Dziękuje za piękne i motywujące komentarze! :) Jeżeli macie więcej pytań to proszę pisać na emaila : danielabujokova@seznam.cz ♥
♥ Każdy komentarz motywuje mnie do pracy♥
♥ Postaram się odwiedzić twojego bloga ♥