TURN YOUR- SELF CONFIDENCE ON!

22:28



Sebevědomí. Je jedno z důležitých věcí ve vašem životě.Je to něco co musíte najít někde v sobě. Respektovat všechny své vady a být spokojen sám se sebou, a mít se rád.
V dnešní době je být sebevědomý značně těžká věc. A jak jí tedy získat?


1.Uspořádej si myšlenky. Řekla bych, že tady to všechno začíná. Neupozorňovat na sobě jen ty negativní stránky ale spíše ty pozitivní.Odřízněte tu strašnou sebekritiku a dejte šanci těm pozitivům.

2.Buď rád sám sebou. Musíš být sám se sebou přítel. To že nosíš brýle, máš pihy a podobně, nesmí mít vliv na tvoje sebevědomí.Každý z nás je jiný, ale to nás dělá výjimečnými. Ne každý tě bude mít rád, ne každému se budeš líbit ale ty se musíš hlavně líbit sám sobě, To je to hlavní.

3.Buď sám sebou. Neboj  se ukázat své pravé já, nenech aby tě okolí změnilo a jdi svou vlastní cestou. Neměj strach projevit svůj vlastní názor a hlavně vždy buď svůj.

4.Usmívej se. A nech jiné myslet nad tím proč.



SOCIAL MEDIA : 

You Might Also Like

8 Comments

  1. Skvelý článok a fakt pravdivý, ten úsmev je naozaj sila, nikdy som tomu neverila, kým som s tým sama nezačala a ľudia sa usmievajú málo, čo je škoda, minule som bola aj na takej motivačnej prednáške, kde presne toto sa rozoberalo, že v dôsledku toho, že sa málo usmievame jeme viac čokolády a dusíme v sebe emócie a to úplne zbytočne, mali by sme si brať príklad z detí, tie sa smejú v kuse. Snažím sa tomu naučiť a žije sa mi s úsmevom oveľa lepšie než bez neho.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! Úsměv je velmi silná věc a je až neuvěřitelné co všechno dokáže. :)

      Vymazat
  2. Veľmi pekný článok ... :) Škoda, že patrím k tým čo to sebavedomie asi nemajú :/
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Sebevědomí jistě máš, jen je ho třeba trošku zvětšit. Život je krásný tak nač se trápit? Je třeba si říct, že ti to sluší. Když procházíš kolem zrcadla tak si řekne " týjo tobě to sekne, jsi kočka!!!" pobaví tě to a veř nebo ne i to ti malým krůčkem pomůže k většímu sebevědomí.
      Neměj strach ukázat kdo jsi protože ty jsi jen jedna :)

      Vymazat
  3. Supe článek :) Myslím, že hodně lidem přečtení pomůže, včetně mě.

    OdpovědětVymazat

♥ Děkuji všem za krásné a hlavně motivující komentáře ! Jestli máte víc otázek tak prosím pište na email : danielabujokova@seznam.cz ♥
♥ Každý komentář mě motivuje psát dál ♥
♥ Budu se snažit navštívit Váš blog ♥


♥ Dziękuje za piękne i motywujące komentarze! :) Jeżeli macie więcej pytań to proszę pisać na emaila : danielabujokova@seznam.cz ♥
♥ Każdy komentarz motywuje mnie do pracy♥
♥ Postaram się odwiedzić twojego bloga ♥